Morning world! ?????? (som om hela världen skulle läsa) ??? 

Är på energiskt och flummigt humör! Kunde inte sova idag, ni vet känslan då man skall någonstans så tänker man bara på det hela natten och kollar klockan hur länge man får sova ännu ?? Nä men överlag drömde jag om gott och sovde riktigt sött, är nog den livligaste när jag sover haha, har hört stories om att jag sparkar och skriker och går i sömnen eller skrattar/berättar världshistorier, så om ni vill ha roligt är det bara att glo på mig då jag sover ?? Ibland har jag själv vaknar av att mina händer står rakt upp eller att jag har huvudet vid fötterna eller nåt åt det hållet ??? 
Skall på jobb idag till en ny båt än en gång, lite sådär nervös än en gång, typ inte över jobbandet utan att hitta haha.. Är alltid så dålig med att komma ihåg precis allt och samtidigt hålla reda på tiderna. Eller skapar väl onödig stress av det ? ibland är det så mycket enklare än vad man tror. Onödig energi på sånt! Kommer hem igen på Måndag/Tisdag men om jag har pauser skall jag absolut uppdatera snapchat, bloggen, instagram, får se vilken blir dödast och vilken aktivast ?? Så mejlinkorgen får vänta ett tag och ifall det är något kris, skicka PM i facebook eller nära och kära kan alltid skicka whatsapp ??❤️ dålig nätkontakt varvat med full fokus på jobb resulterar i sega svar på mobilen! 

Till andra saker! Har startat ett nytt schema och ska jag ärligt talat säga så tänkte jag att det skulle vara lätt som en plätt men jag hade fel ? Tränade bröst och rygg, ryggen ville jag träna ensam egentligen då jag vanligtvis kör massor med övningar och pressar hårt på den muskeln, men skulle inte ge upp och ville köra till slut detta schema, klart allt nytt tar en tid att komma igång, så jag var lite lost med vikterna och bröstmusklerna är inte min starkaste del, att välja små vikter och hantlar tar på nerverna haha ? och så BOOM släpptes bomben och gymmet fylldes med tusen människor samtidigt, sommarenpusen är över och alla börjar aktivera sig igen. Så all skulle ju bänkpressa. Och mina triceps grät från söndagens träning, kramp. Och musiken i bakrunden var helt usel och cd:n trasig så den bara pausade hela tiden, tack och lov tog någon bort hela musiken till slut ? Mina bluetooth hörluror hade jag glömt bort att ladda (egentligen hade någon dragit ut dem ur kabeln ???) och jag fick bara inget att kännas eller över huvud taget gjort haha. 

Har kört på känsla och fritt fram i flera månader nu, valt mina favoritövningar som jag vet känns bra och är bekväma samt pressar allt ut, men nu var det dags för nya utmaningar och nya övningar. Tungt, få övningar och många sets. Vanliga övningar men i nya vinklar och variera repetitionerna. Upplägget ser ut såhär, men jag har som sagt inte ännu kommit igång och allt ändras 😉 Men om jag har tålamod så tar det en vecka eller två och det rullar på som om jag gjort det hur länge som helst! 

  • Måndag: Ben (framlår), Vader
  • Tisdag: Vila
  • Onsdag:Bröst & Rygg
  • Torsdag: Rumpa, Baklår
  • Fredag: Axlar, Stretch/Rörlighetsträning
  • Lördag: Vila
  • Söndag: Rygg, Bakaxlar

Dagaena ändras och träningarna flyttas beroende på tid, andra saker som skall göras och hur det känns den dagen, går på känsla ändå och har vilodag mer/mindre då det behövs samt tränar den muskelgruppen/grupperna som känner sig redo och taggade! ??? Men överlag som ovan, så ni får ett liten syn över upplägget, var många som frågade efter det! Har börjat ta rörlighetsträning, återhämtning, stretch, foamroller, massage och uppvärmning seriösare nu då jag tränar med mer vikter, för stt undvik skador och för att ledernas skull, min pappa har ju reuma och jag själv har haft mycket smärtor (dock små) ibland i både leder och spänningar och då jag börjat ta detta seriösare är det helt klart tusen gånger bättre. Så dumt och löjligt att bara för man tycker det är tråkigt så lämnar man bort det, man tänker “gör det hemma” “imorgon” och så blir det aldrig av. Så människor!!! Kom ihåg rörligheten ? var ju en självklarhet och automatisk grej vi gjorde då jag spelade fotboll, men nu är jag själv ansvarig över alla delar. 

Ha det bra! Nu skall jag packa väskan för jobb! ?????????✍??

2 svar på ”

  1. Jen säger:

    Har du mens? Förstår om det är en för privat fråga 🙂 bara nyfiken då du är så vältränad. Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.