Hälsningar från solen! Jag har grubblat på det länge, hela vintern, våren, jag har varit varit snål (som vanligt) och försökt spara tills jag fick nog, packade datorn och bikinin i kappsäcken och flydde till Cypern för två veckor.

Första veckan blev mest återhämtning, avkoppling samt sjuk av ett vatten jag drack några liter av för några dagar sedan vid stranden, låg febrig och halvdöd men kom fort på benen igen!

Nu har jag mest arbetat, orsaken till att jag mest bokade resa. Fick inte ordning och reda hemma, allt var kaos och min lägenhet renoverades så flyttade av och ann hit och dit och saknade både arbetsro och plats. Ingen ursäkt. Men lösningen fixad, nu har jag fått det mesta gjort och arbetar som en lugn robot med batterierna fulla precis hela tiden. Kul!

Morgon och kvällsbuffe ordnat och det är bara att leva dagen som de kommer, fint väder har jag haft förutom igår var det storm.

Rekommenderar starkt Cypern som solsemester, aldrig varit här förut även om jag var femtio gånger närmare att boka till USA men det var typ kallt överallt förutom i Los Angeles, men helst ville jag ju hälsa på mina släktningar och vänner.

Anyways, hoppas ni mår bra. Bara jag som tyckte vintern var för lång och sommaren för kort förra året? Aldrig känt så förut. Ska ta vara på de soliga dagarna detta året, man vet aldrig vad man har tills det inte finns kvar nå mera, inte sant? 😉

Kom ihåg att koppla av ni med, lätt att man blir överdoserad av stresset som jag, svårt att koppla av då man verkligen får det, med gott samvete, men jag är van med det och känner mig väl, låter mig inte luras av det och tvingade mig ha break från allting. Det var bästa jag gjort. För ni vet ju, livet bakom arbetet, bakom sociala media och elektroniken, bakom allt ljud och buller, bakom alla händelser och måsten, träffar och firande, är ju du och ditt välmående, just be sometimes. Utan att göra något, bara vara. Du. Här och nu.

Hejdå!❤️

P.S Laddar inför nästa operation, ska operera min brutna tå igen 😮 Nämde jag det redan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.