LJUDBÖCKER – ÄÄNIKIRJAT

I samarbete med Storytel Finland

Jag har alltid haft svårt att läsa böcker. Då jag ska lägga mig har jag alltid någon bok vid nattbordet, ibland läser jag en eller två sidor innan jag somnar, men inte mer.

Har lyssnat några år på podcasts om ämnen som intresserar mig, men nu har jag hittat något ännu bättre och jag är helt FAST! Nämligen ljudböcker. Jag hade aldrig trott att jag skulle säga detta för några veckor sedan. Tyckte det var lite “slös på tid” eller något som inte passade på mig, att lyssna på ljudböcker i hörlurorna eller läsa E-böcker, jag gillade och gillar fortfarande det gamla, traditionella jag växt upp med, tidning, böcker, brev, osv. Inte via mobilen eller laptopen. Men jag hade fel. Jag går ofta på promenader med min hund och reser långa resor regelbundet, men tar jag upp en bok plötsligt ser jag bara texter som jag förstår 0 av. Orden bara flyger omkring och får läsa meningen om och om igen, för att förstå.

Har hittat så många bra fakta och informations böcker på denna sida som jag vill och har börjat lyssna på. Jag förmodligen ÄLSKAR Storytel, ljudböcker. Där finns allt möjligt, för de som gillar drama och roliga historier, eller som mig något jag kan ha användning av, fakta och information, lära mig något nytt! Det finns de nyaste men också klassiska böcker, e-böcker eller ljudböcker. Bara att slå upp ett ord, ämne eller en författare och vips får du massor att välja mellan.

Denna bok har för ett tag sedan förändrat allt, mitt tankesätt och övertänkande. Stressen har minskat och kaoset i min hjärna har lugnat sig. En total förändring. Jag rekommenderar verkligen att lyssna eller läsa denna bok. Så himla bra. Speciellt för någon som oroar sig, har ångest, paniktankar, stress, prestationer, depression, stora krav och ständiga mål och strävningar att nå. Men också för någon som känner någon för att vara mera förstående och kanske dessutom dela med dig vad du lärt dig.

Jag åter igen, REKOMMENDERAR så himla mycket den boken.

Har ni några favorit böcker eller podcasts? Använder ni er av ljudböcker? Har ni några tips åt mig?

Vilka intressen intresserar er?

Jag har vanligtvis svårt att sitta still och har ofta många saker på gång hela tiden.

Testa Storytel du med!

Du kan testa storytel helt gratis i  2 veckor, och lyssna på massor med olika ljudböcker och e-böcker. Jag är helt fast, en däremot rolig och härlig sak att bli beroende av i jämförelse med annat hehe!

 

Kaupallisessa yhteistyössä STORYTEL

Minulla on monesti vaikeaa istua paikoillani ja tuntuu että kaikki asiat
tapahtuvat aina yhtä aikaa. Olen aina ollut huono keskittymään ja
tekstit vain pyörivät edessäni,
niinpä äänikirjat ovat olleet minulle pelastus ja ratkaisu moneen.

Laitan vain kuulokkeet korviini ja voin uppoutua, mielikuvitusmaailmaan tai faktakirjoihin.

En malta odottaa että pääsen jatkamaan kuuntelua,


Kokeile sinäkin Storytel!

Voit testata Storytel täysin ilmaiseksi 2 viikon ajan ja kuunnella, tuhansia erilaisia ​​äänikirjoja ja e-kirjoja tällä linkillä.


Olen ihan koukussa! Mutta sen sijaan hauska ja tervellinen tapa tulla riippuvaiseksi, verrattuna moneen muuhun 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.